the pond & the waterfalls

Startende samenwerkingen steunen als sleutel tot maatschappelijke verandering. #SDG17

Synergie

Alles verandert – tegen een alsmaar hoger tempo. Onze toekomst doet denken aan het verleden zoals beschreven door Charles Dickens: 'It was the best of times, it was the worst of times'. Net als in 1859, dienen zich uitzonderlijke kansen aan en zijn er angstaanjagende bedreigingen, veelal terzelfdertijd.

Wij geloven dat de sleutel tot ‘the best of times’ ligt in samenwerken. In synergie creëren tussen diverse mensen die een droom delen.

The Pond & The Waterfalls zet voluit in op het doen stromen van het groepspotentieel om de wereld mooier en beter te maken.

Waarom, hoe, wat

Samenwerking is onontbeerlijk om maatschappelijke opportuniteiten te grijpen.

Opdat samenwerkingen hun volle potentieel zouden kunnen waarmaken, is het nodig dat ze toegang verwerven tot expertise rond groepsdynamica. Tot deskundigheid in social skills. Dit geldt in het bijzonder voor startende samenwerkingen. Zij vormen dan ook onze focus. Daar ligt onze passie.

The Pond & The Waterfalls matcht samenwerkings-experten (FR/NL/EN) met startende samenwerkingen en voorziet uitgebreide ondersteuning om van het traject-in-de-steigers een succes te maken.

Wij werken op maat en combineren menselijk vakmanschap met digitale virtuositeit.

Wij zijn een filantropisch initiatief, waardoor we kunnen bijdragen zonder vergoeding te vragen. Maar om de balans van geven en nemen in evenwicht te houden, werken we wél met 'pay-it-forward' formule.

Identikits

Welkom om mee op avontuur te gaan!

Contact »