Maak kennis met onze expert facilitatoren

An Van den Bergh is sociaal pedagoog en specialiseerde zich in participatie en inclusie, voornamelijk in kunst en cultuur. Ze coördineert haar eigen vzw Het Scheldeoffensief, een theaterwerking met (jong)volwassenen met een beperking. Daarnaast begeleidt ze veranderingsprocessen vanuit haar skills als Deep Democracy facilitator.

Katja Vander Poorten is een creatieve duizendpoot met veel goesting om het beste uit mensen naar boven te halen. Als procesbegeleider en facilitator wil ze teams helpen met het doorlopen van processen om tot betere beslissingen en een fijnere samenwerking te komen.

Carine Chisu is als procesbegeleider vooral geïnteresseerd in de creatieve samenwerking die ontstaat, wanneer mensen rond hoopvolle innovatie samenzitten. Met haar energie en enthousiasme loodst ze de groepen efficiënt door de verschillende fases, zodat zij op een respectvolle manier elkaar nog beter kunnen maken !

Anna Noppen is Organisatie Coach en Lichaamsgerichte Therapeute, gespecialiseerd in het nieuw vakdomein ‘Organizational Embodiment’. Binnen het project van het ‘Embodied Change Institute’ faciliteert zij leertrajecten rond ‘belichaamd werken’ voor coaches, change agents, psychologen, en HR adviseurs, zowel In-company als in open aanbod. Daarnaast heeft zij een lichaamsgerichte psychotherapie praktijk voor leiders, onder de naam ‘bodymindwork’, waar ze o.a. ook trainingen geeft ‘leven in je lijf’.

Ine Reel is hoofd administratie en organisatie bij Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Als leidinggevende zet ze binnen haar teams in op groeien als persoon en team dmv zelfleiderschap, feedbackcultuur en cocreatie. De deep democracygedachte en -tools dienen hierbij als gids.