Het verschil waar we voor gaan

emerging collaborations for societal change krachtig laten samenwerken vanáf hun start

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar ervaren samenwerkingsexperten (FR/NL/EN): trainers, facilitatoren, teamcoaches,... die bereid zijn tijd & energie te investeren in startende samenwerkingen. Skills die we nodig hebben: het voorbereiden en leiden van vergaderingen, diversiteit/polyfonie bewerkstelligen en doen floreren, ondernemersenergie kunnen kanaliseren in een startende samenwerkingscontext, groepsprocessen weten te (bege)leiden zonder te interveniëren in de inhoud.

We stellen loyaliteit aan de samenwerking op prijs, van het begin tot het einde - en dat je wendbaar genoeg bent om je ondersteuning te bieden wanneer nodig. Ook nodigen we je warm uit om bij te dragen aan de verbetering van onze methodologie.  

Expert Testimonials

Wat hebben we te bieden?

Geen klassieke verloning. Wel bakken energie, voldoening, plezier, uitdaging en ontwikkelopportuniteiten. Je draagt met je beste zelf bij aan een betere wereld; je avonturiert in duo (samen met een collega) én de organisatie die jullie ondersteunen, je maakt deel uit van en geeft mee vorm aan The Pond & The Waterfalls, een eigenwijze & gedreven start-up.

En met dank aan de complexe omgeving waarin we functioneren -en de tools die we hiertoe voorzien- kan je nog verder groeien als professional.

Benieuwd naar de ervaringen van experten die al met ons samenwerken? Hier vind je getuigenissen.

Is je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op!

Contacteer ons